Endelig gift! :-)

Endelig gift! :-)
23. febrauar 2008 - dagen for den STORE festen.

onsdag 6. juni 2007

Vi er litt forsinket...

Kjære gjester!

Da har dere omsider fått invitasjonen til neste års bryllupsfest, i Chile. Jippi! Eller, Yarriba!, som en typisk chilener ville ha sagt. Som vi sa i invitasjonen, på disse sidene skal dere kunne finne litt info om denne turen/festen og litt om Chile.


Her har det oppstått en liten forsinkelse, dessverre. Vi har hatt litt for mye å sysle med de siste to månedene, så infoen er ikke klar for å legges ut. Denne lille, ubetydelige forsinkelsen håper vi ikke setter noen demper for deres reiselyst, vi håper derimot at den gjør der enda mer nysgjerrige (hvis mulig) og at dere får kjempelyst til å dra. Vi vil så gjerne se dere der nede.

Veldig kort om våre reiseplaner:
Vi reiser ned 9. februar med retur 26. februar.
Vi betaler rundt 8.-9.000,- t/r pr. person, for flybilletten, og da flyr vi med Air France (KLM). Andre muligheter finnes selvsagt, men de flyr ikke alltid direkte fra Europa til Santiago, Chile.


Da det kan være litt vanskelig å få formidlet til alle når siden omsider er klar, så håper vi at den enkelte er såpass nysgjerrig, at han/hun tar en titt innom ila de neste ukene.