Endelig gift! :-)

Endelig gift! :-)
23. febrauar 2008 - dagen for den STORE festen.

tirsdag 8. januar 2008

Vi er pa plass! :-)

Omsider er vi plass her nede og vi har rukket bade strand, shoppping, middagskos og drinker ute, med mer. Herlig temperatur dognet rundt. Her kommer litt mer info om hvordan opplegget blir her nede.

Vi vil gjennomfore folgende turer og det blir selvsagt mer goy jo flere som deltar:
(det er mao valgfritt a delta)

- Sightseeing i Viña del Mar og Valparaiso. Viña er byen vi bor i, mens Valparaiso er en flott og litt storre naboby, og havneby, med masse historie, osv. Halvdagstur rundt 5 timer. Lunch underveis.

- Besoke vingaard. Vinsmaking og felles lunch hvor vi griller ute. Halvdagstur.

- Dagstur til Quintero. Besoke den sovnige og bittelille byen hvor moren til Jessica vokste opp. De beste strendene er her, ypperlig for de som onsker seg ut av storbyen for en dag, mao. dette blir en slags strandturdag. Dagstur ca 8 timer.

- Bryllupsfesten!!

- Busstur til Santiago. Sightseeing og lunch.

I tillegg planlegges det en del felles middager, og en tur pa casinoet i Viña blir det ogsa. Alle er hjertlig velkomne til a delta pa disse "oppleggene" ogsa.


Litt om vaer og vind. :-)
Dagstemperaturen ligger stort sett pa rundt 20-25 grader + -.
Fra morgenen av er det gjerne litt overskyet og da er det helt kurant a ga rundt i langbukser. Etter 12-13 kommer gjerne solen frem og da kryper man gjerne over i behagelig shorts.
Ta med en tynn regnjakke/liten paraply, da regn kan forekomme. ;-)

Det er lov a pynt seg litt ekstra om kvelden, nar man gar ut og spiser, selv om jeans og en pen t-shirt ogsa gar helt greit.

Vi gleder oss stort til a se dere her nede. Ta med masse godt humor og mye penger! ;-)